• info@humandanismanlik.com
Thumb

EFT-NLT

NLT; negatiflerden özgürleşme tekniğidir.Kişi bu teknikle birlikte geçmişin negatif yüklerinden ve olumsuz etkilerinden özgürleşebilir. Peki,insan yaşadığı ve üzerinden yıllar geçmiş olan anılardan nasıl özgürleşebilir?

Geçmişte kalan yaşanmış ve bitmiş olayın negatif hissinden özgürleşmek nasıl mümkündür?

Bilinçaltımızda hasarlara sebep olan bazı anılarımızın ve hislerin bir anda kaydedilişi gibi yine kolaylıkla ve bir anda da etkisizleştirmek dönüştürmek ve duyguyu pozitife getirmek mümkün müdür?Hatta yaşadığımız ,negatif olay ve durumlardan sonra ortaya çıkan hastalıklardan kurtulmak ve özgürleşmek gerçek mi?

Tüm bu ve buna benzer sorular her seans öncesi almakta olduğumuz sorulardır...
Uzmanımızın kolaylaştırıcılığıyla birlikte bilincinizi, bilinçaltınızı dolayısıyla fiziksel bedeninizi negatif hissettiğiniz duygulardan sıkışıp kalma ve acılarla boğuşma mecburiyetinden kurtulabilirsiniz...

Değişiminizi ve dönüşümünüzü seçeçeğiniz yeni versiyonunuzla beraber yalnızca kendinize ve çevrenizdekilere fayda vermekle kalmayıp aynı zamanda bizden sonraki nesillerin alması potansiyel olabilen bilinçaltı kayıtları da temizlendiği için yeni nesillere tertemiz bir miras bırakmış oluruz.

NLT, hiçbir fiziksel yada zihinsel hastalığın tedavisini amaçlamaz;Modern tıbbı destekleyici olarak vardır.Bu teknik ile hastalıklara sebep olan duygusal nedenler ve travmalardan özgürleşildiğinde hastalıklarda bedeni terk etmektedir.

Randevu Alın!

Hemen bizimle iletişime geçerek randevu talebinde bulunabilirsiniz.

05413814804

× Merhaba!